Poznámky redaktora
Záloha/obnovení
Uživatel může zálohovat/obnovit nastavení přístroje. Jedinou možností aktualizace softwaru aktualizace firmwaru.
. Pokud chce uživatel obnovit nastavení přístroje prostřednictvím souboru
zálohování, musí zadat předem definované heslo, aby dešifrovaly informace zálohování.
Všímejte oznámení týkajících nových aktualizací výrobku.
Pravidelně měňte své přístupové heslo.
Bezpečnost uživatelských účtů
Při prvním uvedení provozu nastavte silné přístupové heslo.
Řešení ochraně před malwarem
Výrobek není náchylný malwaru, protože systému nelze spustit žádný uživatelem
definovaný kód.Bezpečnost
Produktová příručka 2CKA000073B0036 │10
Komunikační protokoly
Komunikační protokol rozlišuje mezi místní sítí sítí Internet. Zvolte dlouhé složité heslo bez rozpoznatelných
vzorů. případě provádění zálohování musí
uživatel zadat heslo. Detailní přehled naleznete .com/privacy
Aktualizace
Přístroj podporuje různé možnosti aktualizace. Hesla, která jste obdrželi od
správce, použijte pouze pro první přihlášení. případě použití uživatelem
definovaných nebo nezabezpečených protokolů měla být proti bezpečnostním rizikům, která
jsou tím spojena, přijata bezpečnostní opatření.
Prostřednictvím následujícího odkazu dostanete náš portál ochrany osobních údajů:
■
https://new.abb.com/privacy-policy/cz
Další informace ochraně osobních údajů naleznete našem portálu ochrany osobních
údajů. Toto heslo používá jako bezpečnostní klíč pro šifrování informací
o zálohování. Aktualizace proveďte co
nejrychleji, pokud týká bezpečnostních aktualizací.abb. Tam můžete objasnit nahlásit další obavy týkající ochrany osobních údajů. Akceptován je
pouze firmware podepsaný společností ABB.
Ochrana osobních údajů
Detailní přehled ochraně osobních údajů naleznete následujícím webovém odkazu:
■
https://new.
Hesla udržujte tajnosti jako pomůcku zapamatování používejte správce hesel
s dvoufaktorovým přihlašováním.
Předání instalace vyřazení přístroje provozu
Pokud předáváte instalaci nebo vyřazujete přístroj provozu, odstraňte přístroj všech
přístupů ujistěte se, byla vaše uživatelská data vymazána prostřednictvím resetu do
továrních nastavení